Gastronomie a hotelnictví

Kurz na míru

Základní info

Cíl modulu
Osvojení základních pojmů z oblasti gastronomie a hotelnictví, porozumět kategorizaci ubytovacích a stravovacích středisek.

Obsah modulu
historie gastronomie a hotelnictví
mezinárodní a národní organizace působící v oblasti gastronomie a hotelnictví
kategorizace ubytovacích a stravovacích středisek
klíčové oblasti hotelového podnikání
současný vývoj hotelnictví, světové trendy
trendy v gastronomii, etnická kuchyně
gastronomické a společenské akce
právní předpisy pro oblasti hygieny a přípravu potravin
jednodenní odborná exkurze

Časový rozsah
34 vyučovacích hodin

Gastronomie a hotelnictví

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.