Etika rodičovství

Kurz na míru

Základní info

Rodiče doufají, že jejich potomci budou mít výborné vlastnosti, a že budou dokonce lepší než oni sami. Většina z nich si přeje, aby dítě bylo charakterní, zdravé, dobré, milé, hodné a aby mělo dobrou budoucnost.

Vlastnosti nenarozených potomků je možno do jisté míry ovlivnit rodiči samotnými. Záleží na myšlení a chování obou rodičů před početím a během těhotenství. Porod samotný je velmi důležitý pro život potomka. Rovněž prvá léta života novorozence.

Obsah kurzu:
* Zjednodušené vysvětlení naší podstaty
* Co vše ovlivňuje naše potomstvo
* Jak myslet a jak se chovat
* Způsoby jak změnit současné myšlení a chování
* Kurz se bude konat v malém penzionu nedaleko Volyně. Penzion je obklopen velkou zahradou, kde najdete vlídná zákoutí lákající přemýšlet a studovat. Klidné, mírumilovné a osobité prostředí Vám umožní se soustředit a pochopit smysl rodičovské etiky. Dvouhodinové přátelské povídání se bude střídat s plaváním v krytém bazénu, s pobytem v sauně, cvičením v tělocvičně i venku a dle přání s masáží.

Nabídneme Vám přírodní stravu, ochutnáte různé pokrmy z čerstvé sezónní zeleniny, ukážeme Vám, co jíme my a naše děti. Doporučíme Vám jak se stravovat a žít s přihlédnutím k současným omezením.

Kurzy budou jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

Etika rodičovství

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.