Chovatel zvířat v ZOO

Kurz na míru

Základní info

Kurz je určen především pro budoucí i začínající zaměstnance zoologických zahrad, teraristy, akvaristy, vedoucí chovatelských kroužků eventuelně pro ty, kteří si chtějí rozšířit, doplnit a upevnit své znalosti a dovednosti v oblasti ošetřování zvířat chovaných v zoologických zahradách.

Výuka (200 hodin) je koncipována jako víkendové studium (pátek, sobota, neděle) ve stanovených intervalech (cca 1x za měsíc) formou přednášek a praktických cvičení. Bude probíhat v učebních prostorech Agronomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze, v ZOO Praha a VÚ Biotest s.r.o.

Náplní je vedle obecných předmětů (biologické základy chovu zvířat, základy parazitologie a mikroklima stájí, obecné zootechniky a genetiky, etiky chovu zvířat a tvorba expozice, etologie, výživy a krmení zvířat a veterinární péče) kladen důraz na navazující výuku speciálních chovů (chov primátů, šelem, kopytníků, ptactva, drobných savců, akvaristika, teraristika a chov bezobratlých).

Po úspěšném dokončení a složení zkoušky absolvent získá osvědčení o rekvalifikaci s celostátní platností. Podmínkou pro přijetí je zaslání závazné přihlášky a zaplacení kurzovného.

Chovatel zvířat v ZOO

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.