Canisinstruktor pro oblast rozvoje osobnosti

Kurz na míru

Základní info

Kurz je určen zájemcům o obor běžně nazývaný canisterapie. Jeho absolventi se mohou uplatnit jako spolupracovníci pedagogicko - psychologických poraden, center sociální rehabilitace, středisek rané péče, integračních center, denních stacionářů, domovů důchodců. Získané znalosti a dovednosti ale mohou uplatnit i jako poradci pro výběr a výchovu psů jako společníků seniorů a lidí s postižením.

Výuka je koncipována jako víkendové studium (pátek, sobota, neděle) ve stanovených intervalech. Praktická část věnovaná manipulaci, výchově, využití a testování psa proběhne po individuální dohodě účastníků kurzu s vyučujícími lektory. Teoretická část bude probíhat ve víkendových blocích v učebních prostorech České zemědělské univerzity v Praze .

Náplní je vedle teoretické přípravy také studium speciálních předmětů (např. anatomie a fyziologie psa, chov psů, hygiena chovu psů, výživa a krmení psa, vybrané kapitoly z veterinářství, základy parazitologie a etologie psa, ale také vybrané problémy z obecné psychologie, vývojové psychologie člověka, sociální psychologie, psychosociální patologie, praktické manipulace a výchova psa a jako stěžejní náplň lze považovat praktickou výuku využití psa a testování psa.

Po úspěšném dokončení a složení zkoušky absolvent získá osvědčení o rekvalifikaci s celostátní platností. Podmínkou pro přijetí je zaslání závazné přihlášky a kopie dokladu o zaplacení kursovného + lékařské potvrzen o způsobilosti práce se zvířaty. Celý vzdělávací program je určen zájemcům ze široké veřejnosti.

Canisinstruktor pro oblast rozvoje osobnosti

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.