PROFITEAM

Kurz na míru

Základní info

Obchodníci se na intenzivním tréninku - "GULAGU" naučí základy a mají zájem je používat v praxi navždy. Jsou to však jen 4 dny.
Co z toho, co se učíme pouhé čtyři dny, nám vydrží navždy? Možná něco ano, určitě to však nejsou obchodní dovednosti. A tak jsme přemýšleli dál, jak to udělat, aby se z toho, co účastníky seminářů naučíme, stal zvyk, prostě naprostá samozřejmost. No a je na světě profiteam.

Není to nový projekt, je to však projekt, který si zasluhuje pozornost. Je to dvouměsíční cyklus seminářů a porad, kde se teorie střídá s praxí a každý den se výsledky konzultují a sledují.

Semináře, porady, denní telefony, získávání okamžité zpětné vazby a společné vyhodnocování. Motivace a taky soutěživost obchodníků, pravidla a obrovské překvapení, že to, co trénovali obchodníci každý den a z počátku měli pocit že nezvládnou, najednou dělají samozřejmě a čím dál tím lépe! Pro nás lektory je snad nejkrásnějším pocitem, když vidíme, jací lidé k nám přišli a jací obchodníci odcházejí.

Při náročné zkoušce v profiteamu zapomněli obchodníci říkat: "To nejde, to se nikdy nepodaří". Dokázali překonat sami sebe.

Z obsahu semináře:
* Pozitivní přístup
* Limitované myšlení
* Plánování
* Určování priorit
* Sebepoznání
* Neustálé opakování a prohlubování obchodních dovedností jako např:
vztahový prodej, techniky kladení otázek a zjišťování potřeb, cílená nabídka, uzavírací techniky a řešení námitek.

Co firma získá?
Vytvoření týmu profesionálů, týmu lídrů, týmu vyspělých a úspěšných obchodníků. Je to investice, která se vrátí a její návratnost je okamžitá. V zisku nových zákazníků, v zisku samotném a hlavně v obrovském zkvalitnění prodejního týmu. Doporučujeme PT i na období, o kterých se s oblibou mezi obchodníky říká, že to nejde - prázdniny, vánoce. V rámci profiteamu se ukáže, že to jde vždy.

PROFITEAM

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.