Prodejní dovednosti I., II.

Kurz na míru

Základní info

3 dny + 2 dny

Motto:
"Dobrá příprava dělá až 90 % z úspěchu obchodního zástupce.?

V době, kdy technická úroveň výrobků a služeb je v podstatě srovnatelná s výrobky a službami ostatních firem, se konkurenční boj o přízeň zákazníka neustále zesiluje. Šanci na úspěch mají pouze firmy s dokonale připravenými obchodními zástupci. Doba, kdy mohl nový obchodní zástupce jít rovnou za zákazníkem bez výcviku, již pominula. V sázce je příliš mnoho - přízeň zákazníka. Samotné nadšení obchodního zástupce nestačí. Je k němu nutné přidat i dokonalé profesionální jednání a vystupování. A přitom udržet se na přední pozici trhu je těžší, než se tam dostat. Zákazníci jsou zkušenější a být o krok před nimi je důležité.

Účastníci se naučí a natrénují:
Zvýšíte svou odolnost po psychické stránce proti odmítnutí zákazníků. Naučíte se analyticky vyhodnocovat průběh a výsledek obchodního jednání a vnímat jeho logickou strukturu. Díky vhodné volbě slov při obchodním jednání a dobrou prezentací prospěšností svých výrobků či služeb, budete snáze dosahovat souhlasu zákazníka s objednávkou.

Firma získá:
Obchodní zástupci získají či upevní základy prodeje na vysoké úrovni. Tím zvýší svou úspěšnost v obchodních jednáních se zákazníky a přinesou pro firmu větší tržby a zvýší ziskovost celé firmy.

Prodejní dovednosti I., II.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.