Presentation Skills

Kurz na míru

Základní info

Kurz vyučující prezentační dovednosti. Lze kombinovat s učebnovou výukou.

Ceny pro firmy

Pro firmu lze získat slevu při větším počtu zakoupených uživatelů a další slevu při víceletém kontraktu. Kontaktujte nás pro stanovení ceny při vyšším počtu licencí.

O kurzu:

Ozvučený kurz Vás zábavnou formou s využitím animací, cvičení i textů teorie seznámí se vším, co potřebujete znát, abyste byli schopni dělat poutavé a zajímavé prezentace. Seznámíte se jak s přípravou prezentace, tak s její realizací, s metodami udržení pozornosti i se správným ukončením. Vše je doplněno zábavnými cvičeními a příklady. Oblast prezentačních dovedností je typická oblast, pro kterou se doporučuje tzv. blended learning. To je kombinace e-learningové výuky s výukou vedenou lektorem na učebně. Kurz může sloužit jako vynikající materiál, v kterém získá student veškeré potřebné teoretické znalosti. Poté může následovat výcvik s lektorem na učebně, kde se procvičují praktické dovednosti, které nelze získat pouhým elektronickým studiem. Firma Kontis je schopna ke kurzu dodat lektory, kteří provedou následný praktický výcvik na učebně. Ve výsledku je takovéto vzdělávání levnější a přitom intenzivnější, než pouhé učebnové školení této problematiky. Pro získání potřebných prezentačních znalostí lze samozřejmě použít elektronický kurz jen samostatně.

Co najdete v demo ukázce

V ukázce je demonstrována jak výuka teorie, tak praktická cvičení. Z obsahu kurzu v pravé části okna ukázky je vidět celá struktura kurzu, části spustitelné v ukázce mají v okně obsahu barevné zvýraznění, části, které nejsou v ukázce přístupné, mají šedou barvu.

Systémové požadavky:

Pro provoz kurzu je třeba mít nainstalován prohlížeč MS Explorer 4.1 SP1 a vyšší a komponentu Flash Player (tu lze bezplatně získat např. na www.Tutor2000.cz nebo www.macromedia.com).

Presentation Skills

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.