Managing Others Through Change Simulation

Kurz na míru

Základní info

Kurz vyučující vedení týmů a lidí, využívající rozsáhlé simulace.

Jazyk: Anglicky

Cena/Objednání

Nabízíme Vám tisíce kurzů z oblastí soft skills jako je management, vedení, projektové řízení, komunikace, služby zákazníkům, finance či prodej. Vaši zaměstnanci se pomocí tohoto rozsáhlého obsahu mohou stát skutečnými profesionály a budou výkonnější a efektivnější při vykonávání svých pracovních povinností. Obsah tvroří bohatě multimediální kurzy využívající simulace, kupují se vybrané množiny kurzů či celé oblasti. Lze navíc doplňit přístupem do digitalizované literatury books24x7. Cena za obsah se platí ročně, závisí na počtu zvolených kurzů/oblastí a počtu zakoupených uživatelů. Pro víceleté kontrakty lze získat další slevy. Napište si o konkrétní cenu pro Vámi vybrané kurzy a počet uživatelů, objednejte si přístup k těmto kurzům u našeho obchodního oddělení. Katalog soft skills kurzů si můžete prohlédnout zde.

SkillSoft kurzy:

Společnost SkillSoft nabízí jako v současnosti největší světový dodavatel Business a IT obsahu více jak 50 000 hodin výuky v oblasti obchodních dovedností a IT dovedností. Jedná se o vysoce kvalitní e-learningový obsah využívající pokročilé metody výuky na základě teorie vzdělávání dospělých. Kontis jako zástupce SkillSoft pro ČR a SR je Vám schopen vybrané kurzy dodat a implementovat do vašeho firemního prostředí. Katalog všech kurzů si můžete prohlédnout zde. Zde uvedená ukázka je demosntrace výuky soft skills formou rozsáhlé simulace.

Popis ukázky:

V simulaci Managing Others Through Change, budete pověřeni dozorem nad oddělením marketingu a komunikace společnosti Axiom Assurance--důležitého poskytovatele zdravotního pojištění. Jako nový manažer budete postaven před problémy vedení vašeho týmu v době velké změny ve společnosti. K překonání obav, neporozumění a pochybností o novém směru vývoje firmy budete muset zvolit spojence, který pomůže zcelit mezeru mezi vámi a vašimi zneklidněnými zaměstnanci. Budete muset zvýšit pracovní úsilí zaměstnanců k úspěšnému prosazení změny ve firmě.

Účastníci
Managers, supervisors, team leaders

Managing Others Through Change Simulation

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.