Základy systému kritických bodů (HACCP)

Kurz na míru

Základní info

Určen pro

Vedoucí pracovníky v potravinářských podnicích a zaměstnance zodpovědné za fungování systému kritických bodů.

 

Cíle kurzu

Ukázat praktické aplikování systému kritických bodů v potravinářské výrobě a zapojení systému kritických bodů do systémů řízení jakosti. Účastníci kurzu se seznámí s rozdíly certifikovaného a necertifikovaného HACCP.


Program kurzu

  • Základy systému kritických bodů HACCP

  • Praktické ukázky dokumentace kritických bodů

  • Certifikovaný systém kritických bodů

  • Integrace s ISO 9001:2000 a budoucnost ISO 22000

  • Rozpracování systému kritických bodů při využití standardů BRC a IFS

Základy systému kritických bodů (HACCP)

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.