Vyjednávání a klientský přístup.

Kurz na míru

Základní info

Kurz vyvinutý pro Českou pojišťovnu pro školení zaměstnanců v technice vyjednávání. Na základě animovaného příběhu propojeného s bohatou teorií a cvičeními si student osvojuje pravidla vyjednávání a přístupu ke klientům.

Popis kurzu:

Kurz Vyjednávání a klientský přístup slouží ke zvládnutím technik jednání s klientem. Kurz byl vyvinut zakázkově pro Českou pojišťovnu. V blízké době bude kurz uvolněn k volnému prodeji. Jádrem kurzu je animovaný příběh, který je doplněn teoretickým zázemím a cvičeními. Příběh simuluje vyjednávání, student má možnost se na jednání připravit, volit různé varianty, a ty porovnávat s řešeními, které připravili autoři. V každé fázi jednání (= fázi příběhu) je současně nabízena související teorie, kterou lze samozřejmě studovat i samostatně. Příběh se vždy ve chvíli, kdy má vyjednavač reagovat, zastaví, a student může volit variantu reakce, prostudovat si odpovídající teorii či si nechat poradit Koučem, který celým kurzem provádí. Aby nevznikl u zaměstnanců ČP pocit "takhle to u nás nevypadá, či nechodí", je děj příběhu posazen do minulosti a je zvolena komiksová forma postaviček. Od kurzu existuje zvuková a nezvuková verze. Blíže o e-Learning v České pojišťovně se dočtete v případové studii.

Co najdete v demo:

Demo představuje část nezvukové verze kurzu. Po nastartování se zobrazí Centrální okno. Doporučený průchod je Seznámení s kurzem - Představení příběhu - Příběh. Teorii lze studovat odděleně, či v Příběhu. Pro pohyb v jednotlivých sekcích vždy použivejte šipku vpřed vedle volby módu (tlačítko se symboly P/Z), či se tlačítkem volby módu přepněte do Pokračovacího módu (P) - poté se pohybuje vpřed automaticky. Mezi sekcemi lze přecházet tlačítky vpřed/vzad v pravé spodní části okna. V Příběhu se začne odvíjet děj po krátké Přípravě, kterou lze přeskočit, pokud v Menu zvolíte položku Zahájení. Demo obsahuje pouze první sekvenci příběhu po první zastavení, kdy má vyjednavač reagovat. Rovnež teorie obsahuje pouze zahajovací oblast, cvičení nesjou součástí demo verze.

Jak byl kurz vyvinut:

Česká pojišovna požadovala dodání kurzu včetně obsahu. Jako dodavatel obsahu byla zvolena společnost Expertis, která dodala kompletní obsahovou část včetně příběhu. Společnost Kontis poté vytvořila analýzu dle normy MCS. Součástí analýzy byl Obchodní model specifikující ceny, termíny, model ROI a smluvní podmínky, Uživatelský model obsahující návrhy postaviček a scén, scénáře užití, storyboardy příběhu a kompletní obsah a Technologický model, specifikující použití technologie, požadavky na koncové stanice a požadavky na server. Zhotovení kompletní analýzy trvalo cca 1 měsíc. Zhotovení kurzu trvalu cca 4 měsíce a 5-ti členný produkční tým tvořili programátoři, grafici a animátoři. Jako vývojový nástroj vzhledem k velkému množství vektorových animací byl zvolen Macromedia Flash, do kterého Kontis doprogramoval potřebnou AICC komunikaci, aby kurz mohl být řízen v řídícím systému Tutor2000, který Česká pojišťovna používá. Kontis na kurz dále poskytuje technickou podporu, v jejímž rámci byla např. vyrobena v průbehu používání zkrácená verze kurzu a kurz byl z původní CD verze adaptován pro použití v intranetu a LMS.

Systémové požadavky:

Pro provoz kurzu je třeba mít nainstalován prohlížeč MS Explorer 4.1 SP1 a vyšší a komponentu Flash Player (tu lze bezplatně získat např. na www.Tutor2000.cz nebo www.macromedia.com).

Vyjednávání a klientský přístup.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.