Veřejné vystupování

Kurz na míru

Základní info

VYSTUPOVÁNÍ NA VEŘEJNOSTI
Mluvit na veřejnosti, ke svým kolegům, přátelům nebo zcela neznámým lidem potřebujeme všichni denně. Ale zatímco pro někoho je to hračka, jiní se zpotí už při představě, že by měli mluvit k více lidem. Tento trénink je pro každého, bez rozdílu věku, vzdělání nebo kvalifikace; pro každého, kdo chce zvýšit své sebevědomí a svou společenskou prestiž, obrat své firmy, svou konkurenceschopnost, získat klid, pohodu a radost.

CÍL:
Naučíte se bez obav mluvit kdykoli a kdekoli tak, aby Vám druzí "zobali z ruky", odhadnout druhé, získat a udržet pozornost posluchačů, vhodným a citlivým způsobem řešit vzniklé konflikty a předcházet jim, naučíte se říkat NE bez pocitu provinění, zanechávat nejlepší možný první dojem...

OBSAH:
Základy veřejného vystupování -- Posazení hlasu -- Výslovnost, frázování a intonace -- Logický slovosled -- Správná stavba mluveného textu -- Udržení zájmu posluchačů -- Zvládání trémy a stresu -- Psychologie veřejného vystupování -- Řečnické triky -- Image řečníka -- Vizážistika a oblékání -- Společenský protokol a etiketa.

PRŮBĚH:
Jde o interaktivní trénink s výkladem a velkým důrazem na praktická cvičení.

PLÁN:
Rozvržení tréninku uzpůsobíme vašim potřebám a možnostem. Úplné zvládnutí veřejného vystupování je dlouhodobý proces - proto po základním tréninku doporučujeme průběžné kontrolní a opakovací konzultace.

UPOZORNĚNÍ:
Trénink společenského protokolu a etikety je možné zorganizovat jako zcela samostatnou akci.

Veřejné vystupování

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.