Umění správně se rozhodnout

Kurz na míru

Základní info

2 dny

Motto:
"Kdo jiný než VY by měl vědět, jak se správně rozhodnout??

Umění správně se rozhodnout a přijmout rychle rozhodnutí je jedním ze základních požadavků na lidi, kteří chtějí být úspěšnými v dnešních podmínkách. Když se ohlédneme zpět ve svém životě, dodatečně si uvědomíme chyby, které jsme ve svém životě udělali, především díky svým nepromyšleným rozhodnutím či rozhodnutím pod vlivem emocí. Naše špatná rozhodnutí byla založena na iluzích, kterým jsme v té době věřili. Dobrá rozhodnutí se zakládala na tom, že jsme si včas uvědomili realitu. I o procesu rozhodování se můžeme hodně dovědět a najít celou řadu užitečných rad a pomůcek pro lepší rozhodnutí.

Účastníci se naučí a natrénují:
Zbavíte se nepříjemného pocitu beznaděje, který nyní zažíváte, když říkáte "nevím?. Naučíte se analyzovat a hodnotit vstupní informace, osvojíte si zásady a postupy, na základě kterých se dokážete správně rozhodnout.

Firma získá:
Získáte pracovníky, kteří se dovedou sami rozhodnout. Pracovníky, kteří jsou v procesu rozhodování samostatní. Pracovníky, kteří hledají nejlepší řešení, kteří si uvědomují váhu rozhodnutí a za toto rozhodnutí i přebírají zodpovědnost. Výsledkem tak bude více správných rozhodnutí, ve správný čas a na správném místě.

Umění správně se rozhodnout

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.