TOP C - Outsourcing interních trenérů

Kurz na míru

Základní info

Společnost TOP C poskytuje svým klientů Outsourcing trenérů a tréninkových oddělení. Máme dlouhodobé zkušenosti a úspěšně tuto nadstandardní službu našim klientům poskytujeme a daří se nám dosahovat vynikajících měřitelných výsledků.

Zajistíme Vám komplexní služby, převezmeme potřebný trenérský personál nebo tréninkové oddělení včetně veškerých náležitostí týkajících se osobní a mzdové agendy.

V případě, že vaše společnost nemá žádné tréninkové oddělení či interní trenéry v současné době, ale měla by o tuto služby zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Vybereme zaměstnance z vašich řad, kteří mají znalosti v oboru a mají předpoklady k práci trenéra a tyto zaměstnance v rámci profesionální trenérské akademie připravíme na tuto práci, tak aby splňovali vaše nejvyšší požadavky a kriteria.

Hlavní přínos pro Vás

  • Profesionální trenérský tým, který je neustále profesně rozvíjen a je v souladu s novými trendy ve vzdělávání
  • Komplexní přípravu tréninků a tréninkových materiálů, a to jak v oblasti „Soft Skills“, tak i v oboru vašeho podnikání
  • Zaměření se na váš „ Core Business“
  • Přesnou plánovatelnost vašich nákladů na vzdělávání
  • Zachování důvěrnosti informací


V případě, že Vás zaujala možnost Outsourcingu trenérů, kontaktujte nás, rádi Vám představíme podrobné možnosti tohoto projektu pro vaši společnost.



TOP C - Outsourcing interních trenérů

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.