TOP C - Firemní vzdělávání na míru

Kurz na míru

Základní info

Jsme specialisté v oblasti Firemního rozvoje a Business training. Zvyšujeme potenciál společností a jednotlivců tak, aby lépe zvládali své profesní postupy.

Pomáháme našim klientům k dosahování stanovených cílů a úspěšné realizaci podnikatelských strategií a procesů změn v celé firmě.

TOP C bylo v České republice založeno v roce 1999, aby Vám mohlo nabídnout tréninky „na míru“ a vzdělávací a rozvojová řešení pro uspokojení vašich jedinečných potřeb.

TOP C má nejvyšší kvalitu trenérů a konzultantů, kteří byli pečlivě vybráni, abyste si byli jisti, že dostáváte nejvyšší a nejlepší hodnotu, když hledáte partnera pro vaše vzdělávací a rozvojové potřeby.

Naše přednosti spočívají v naší schopnosti skloubit nejvyšší kvalitu poradenství a tréninků se vzdělávacími a rozvojovými požadavky klienta tak, aby došlo k očekávanému splnění požadovaných cílů.

Všichni naši trenéři a konzultanti přicházejí z praxe, kde zastávali vysoké manažerské a obchodní pozice. Jejich tři konkrétní role obsahují: osobní a firemní rozvoj, navrhování a realizace řešení a poskytování průběžného poradenství a podpory zákazníkům.

Klademe důraz na účastníky programů a povzbuzujeme je, aby si vytvořili konkrétní osobní plány rozvoje, které slouží v budoucnosti pro měření jejich výkonu.

Náš dynamický přístup ke vzdělávání je veden poptávkou, pokud tedy máte specifické vzdělávací potřeby, budeme na nich společně s vámi pracovat a navrhneme vám řešení na míru.

Každý z našich tréninků bude úzce spjat s vašimi cíli tak, aby zároveň vyhovoval vaší firemní strategii.


Chcete kurz šitý na míru vašim potřebám?

Kontaktujte nás.

TOP C - Firemní vzdělávání na míru

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.