TOP C - Business koučink

Kurz na míru

Základní info

Co to je Business Koučink?

Business trenér/kouč má stejný význam jako sportovní trenér. Sportovní trenér posouvá sportovce k dosažení optimálního výkonu, podporuje ho, když je vyčerpán a vede ho k přípravě na neočekávané situace.

Sportovní trenér vás přivede k tomu, že zvládnete víc kol, než na kolik jste se sami cítili. Řekne vám, jak vypadá skutečnost a jaké jsou vaše vyhlídky. Sportovní trenér vám bude naslouchat.

Role Business kouče je trénovat manažery s cílem zlepšit jejich podnikání prostřednictvím poradenství, poskytování podpory a povzbuzení. Business koučink pomáhá manažerům a majitelům firem s jejich řízením, prodejem, marketinkem a mnohem více. Stejně jako sportovní trenér vám Business kouč umožní soustředit se na hru.

Osobní Business kouč je vyhledávaným nástrojem řízení, protože klade důraz tam, kam patří – na vás. Jsme přesvědčeni, že většina manažerů chce být odlišná, ale často nevědí, jak na to. Touží po optimálních pracovních vztazích a chtějí naplnit firemní očekávání, ale často mají příliš málo času na to, aby zvážili, jak by se sporné záležitosti dali řešit odlišným způsobem.

Důvody pro spolupráci s TOP C Business koučem jsou různé. Nutnost vylepšit své dovednosti, konfrontace neefektivních postojů a přístupů nebo vytvoření efektivnějšího týmu – vždy se ale jedná o zlepšení výkonnosti.

Chcete přímo mluvit o TOP C Business koučinku?

Kontaktujte nás!

TOP C - Business koučink

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.