Seminář time managmentu pro vedoucí pracovníky

Kurz na míru

Základní info

To, co právě v dnešní virtuální době potřebuje každý vedoucí pracovník, je lépe využít čas pro vyšší efektivnost práce, pro rozhodování a úspěch. Time management je jakýmsi vstupem do manažerských dovedností. Přispívá ke zdokonalení ovládání našich pracovních aktivit, našeho myšlení a rozhodování, našich vztahů a naší komunikace s lidmi. Cílem semináře je pomoci najít nové přístupy k času, ukázat na možnosti jak lépe využívat čas a zdokonalit ovládání pracovních aktivit.
Seminář time managementu je participativním seminářem s řadou cvičení a pomůcek. Problematiku ilustrují instruktážní videofilmy. Prvou část pracovních materiálů obdrží každý účastník před seminářem, aby se mohl na seminář připravit. V průběhu semináře pak obdrží druhou část pracovních materiálů.
Optimální je počet 12 - 14 účastníků. Seminář je dvoudenní (lze jej časově rozvrhnout podle provozních potřeb a možností zákazníka. Místo konání - seminář je vhodné uspořádat mimo podnik (v případě zájmu , KOM IN navrhne, ev. sjedná).
Vyšší efektivnost semináře pro podnik i pro práci absolventa semináře lze dosáhnout při účasti jak middle tak top manažerů.

Program semináře:
* Analýza role managera
* Řízení podle cílů
* Urgentní a důležité
* Řízení podle priorit
* Analýza osobního času
* Delegování
* Zákony času
* Plánování času
* Řešení problémů
* Komunikace s lidmi a čas
* Trh návodů
* Pojetí práce, života a času

Seminář time managmentu pro vedoucí pracovníky

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.