Podpora vize a strategie

Kurz na míru

Základní info

Jděte stejným směrem.

Kurz vhodný při jakýchkoliv změnách ve firmě zaměřující se na podporu sdílení vize a cílů, vytvoření systému informování, zvýšení motivace, posílení odpovědnosti v týmu, opatření zastupitelnosti aj.

Týkají se Vás například tyto situace?

* Sdělení a sdílení vize a cílů - Rozrůstá se Vaše firma a není již možné udržet staré postupy práce, někteří pracovníci mají pocit, že dělají mnoho věcí zbytečně, jiní požadují koncepci a přehled o tom, co se ve firmě děje? Jak můžete své zaměstnance pravidelně informovat o krátkodobých i dlouhodobých cílech tak, aby byli schopni se s těmito cíly identifikovat?


* Změna vize a cílů - Mění Vaše společnost oblast působení? Jak můžete vytvořit nové či pokračovat v budování již stanovených vizí a cílů?


* Kolektivní rozvoj - Chtěli byste, aby se Vaše společnost vyvinula ve více spolupracující a soudržný tým? Jakým způsobem můžete vytvořit vazby k firemní strategii a obecně sdíleným cílům?


V podobných či jiných situacích Vám připravíme kurz, během něhož Vaši zaměstnanci poznají, pochopí a začnou sdílet Vaši firemní vizi a strategii. Posílíte tak motivaci k dosahování společných cílů organizace, jež často vede k lepším výkonům a výsledkům.

Podpora vize a strategie

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.