Personální pohovory

Kurz na míru

Základní info

2 dny

Motto:
"Využijte příležitosti. Zeptejte se a budete vědět víc.?

Personální pohovory - to jsou výběrové a přijímací pohovory s novým spolupracovníkem, hodnotící, motivační a rozvojové pohovory se stávajícími pracovníky a pohovory s odcházejícím pracovníkem. Tématická náplň semináře je určena pro pracovníky ve vedoucích pozicích a pro všechny, kteří přijímají nové pracovníky, dlouhodobě s nimi pracují a motivují je, a pro ty, kteří s pracovníkem mluví při jeho odchodu. Při všech těchto příležitostech může vedoucí pracovník získat celou řadu důležitých informací pro další práci s lidmi. Je k tomu důležité vědět, na co se ptát a jakým způsobem se ptát. Pouze na základě těchto informací můžeme zvolit ke spolupracovníkům firmy v rámci týmu individuální přístup a vytvořit pro ně konkrétní rozvojový program.

Účastníci se naučí a natrénují:
Naučíte se sestavovat otázky pro různé typy pohovorů tak, aby informace které získáte byly přínosem pro Vaši další práci. Usnadní Vám vedení pracovníků a jejich motivaci.

Firma získá:
Na základě kvalitně vedených pohovorů získáte informace a větší přehled o lidech, kteří pro Vaši firmu pracují. Zároveň získáte podněty pro další práci s nimi a náměty pro změny a zlepšení.

Personální pohovory

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.