Outdoor Training

Kurz na míru

Základní info

Současná doba klade stále vyšší nároky na spolupráci, na plynulou obousměrnou komunikaci, na schopnost rychlého a přitom efektivního řešení problémů. Jedním z osvědčených, přitažlivých a přitom účinných způsobů, jak tyto dovednosti zlepšit a rozvinout, je metoda „outdoor trainingu“.

Co je to outdoor training?
Jedná se o komplexní formu krátkodobého, progresivního a intenzivního tréninku často v přírodě. Způsob řazení aktivit, jejich různě velká fyzická i psychická náročnost násobí efektivitu celého procesu učení. V relativně krátkém čase je tak možno podpořit stmelení pracovního týmu, odhalit jeho slabá místa, stimulovat komunikaci a kooperaci či rozvíjet kreativitu. Základní metoda, kterou tento typ tréninků používá je tzv. „prožitková metoda“, vycházející z anglického „learning through doing“ (učení se skrze činnost, činnostní učení). Účastníci výcviku si mají možnost vše „osahat“, vyzkoušet si to na vlastní kůži. Učební proces je tak maximálně efektivní: nemluví se „o něčem“, zkrátka se to rovnou zkouší a dělá. Každá aktivita je navíc doprovázena citlivým rozborem, ve kterém jsou poznatky a zážitky z programů zobecněny a vztaženy k praxi. Právě tím se liší outdoor training od rekreace.

Co nabízíme?

Společnost Interquality proto nyní přichází s nabídkou koncepce několika outdoorových tréninků, jejichž konečnou podobu rádi upravíme „na míru“ v souladu s Vašimi potřebami. Jedná se následující programy:

§ Outdoor mini
§ Outdoor team
§ Outdoor up
§ Outdoor fun

„Outdoor mini“ je forma krátkodobých intenzivních programů (v přírodě či v místnosti) určených k doplnění, oživení a zefektivnění „běžných“ kurzů.
(Příklad: U dvoudenního kurzu věnovaného „obvyklému“ tréninku prodejních dovedností je dopoledne druhého dne vyhraženo pro tříhodinovou strategickou hru s prodejní tematikou.)
„Outdoor team“ je zaměřen na stmelení a budování týmu. Slouží rovněž k podpoře a zlepšení komunikace a spolupráce.
Přestože vzájemně spolupracujeme řadu let, máme někdy pocit, že by bylo třeba naši spolupráci „osvěžit“. „Outdoor up“ je určen pro motivaci a „znovuoživení“ dlouhodobě spolupracujícího týmu.
„Outdoor fun“ slouží k netradiční relaxaci, uvolnění a odreagování pracovních týmů. Tento typ tréninku lze s úspěchem využít na různých firemních mítincích, oslavách či dlouhodobějších pracovních poradách.

Jaké jsou naše předpoklady?

· Dlouholeté zkušenosti a více než padesát realizovaných tréninků
· Vlastní know-how v oblasti prožitkové pedagogiky, školení lektoři
· Využívání specifické kombinace prožitkových aktivit v místnosti a venku
· Schopnost osobitého propojení krátkých outdoorových aktivit s běžnými kurzy
· Vysoká míra flexibility a přizpůsobivosti potřebám klienta

Outdoor Training

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.