Manažerské dovednosti

Kurz na míru

Základní info

* Vedení, řízení a motivace
Účastníci se zdokonalí ve vedení, řízení a motivování pracovníků, zdokonalí se v efektivní komunikaci manažera a v delegování úkolů.

* Selfmanagement
Účastníci se naučí efektivněji pracovat s vlastní motivací a maximálně využívat svůj potenciál.

* Time Management
Účastníci se naučí lépe si organizovat svůj čas, zdokonalí se ve volbě priorit a definování cílů. Zároveň se naučí rozpoznávat své silné a slabé stránky a využívat svých předností v komunikaci s okolím. Připomenou si i principy, výhody a úskalí delegování úkolů a naučí se optimálnímu využívání tohoto významného manažerského nástroje.

* Vedení týmu a týmová spolupráce
Účastníci si osvojí principy a podmínky efektivního fungování pracovních skupin a týmů a zdokonalí se v dovednostech souvisejících s budováním a řízením úspěšných týmů.

* Vedení porad
Účastníci se zdokonalí v přípravě na porady, naučí se efektivní komunikaci při pracovních poradách, zdokonalí se ve vedení či facilitování, naučí se jednat s problémovými typy účastníků. Naučí se efektivně využít čas určený pro poradu.

* Koučování zaměstnanců
Účastníci se zdokonalí v jednom z nejnáročnějších manažerských přístupů, jehož zvládnutí však napomáhá rozvoji všech zúčastněných. Naučí se techniky koučování a také jak vést diskusi s koučovaným.

* Hodnocení zaměstnanců a vedení hodnotícího pohovoru
Účastníci se naučí jak vést hodnotící pohovor, jak jej využít pro zvýšení motivace a spokojenosti podřízených, k postupnému zvyšování kvality pracovních výkonů i dosahování stále náročnějších cílů.

* Výběrové řízení, vedení výběrového pohovoru, nábor nových zaměstnanců
Účastníci se naučí, jak strukturovat výběrové řízení, jak vést výběrový pohovor, efektivně klást otázky a vyhodnocovat výsledky pohovoru.

* Řízení adaptačního procesu nových zaměstnanců
Účastníci se naučí optimalizovat adaptační proces jehož cílem je podchytit motivaci a maximalizovat efektivitu výkonu nových zaměstnanců.

* Facilitace a vedení pracovních setkání

Účastníci si osvojí principy správného a efektivního vedení pracovního setkání. Natrénují si roli facilitátora. Naučí se definovat cíl a zabezpečit účelovost porady. Získají dovednosti při řešení problémových situací a smysluplného hospodaření  s časovými možnostmi.

Manažerské dovednosti

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.