LIFO Management Skills

Kurz na míru

Základní info

The Life Orientations Method Praktická cesta k osobnímu rozvoji Life Orientations metoda je praktický přístup, jak efektivně komunikovat a eliminovat chybnou komunikaci. Life Orientations metoda se skládá z praktických programů, které napomáhají jednotlivcům, týmům a organizacím porozumět sobě a využít co nejvíce svých silných stránek v komunikaci. Tato metoda je orientována na klienta, proto není odsuzující, či kritizující individuální vlastnosti účastníků.

Každý z nás má svůj způsob jak se vypořádat s různými situacemi a vztahy. Life Orientations metoda měří základní preference chování, které všichni máme. Tato metoda odhaluje operační styl jednotlivce z jeho vlastního pohledu na základě svých hodnot a přístupu, který má každý jednotlivec ke své práci a životu. Toto dovoluje konstruktivní zpětnou vazbu na téma jak lidé přijímají naše metody chování a vysvětluje to operativní styl v kontextu s příležitostmi a potenciálními problémy, které máme v pracovních a nepracovních situacích.

Life Orientation metoda se odlišuje od konkurence, protože to není psychometrický ani psychologický test. Cílem je optimalizovat výsledky jednotlivců, zlepšit komunikaci pro týmovou spolupráci, zefektivnění rozhodování a efektivnější řešení problémů.

Následně se tedy nabízí okamžité a doložitelné zlepšení výkonu jednotlivců, týmů a organizací.

Tři hlavní vlivy jsou založeny na práci Ericha Fromma (silné / slabé stránky), Carla Rogerse (zákaznicky orientovaná terapie a učení) a Petera Druckera (motivace). Tento působivý základ byl adaptován Stuartem Atkinsem a Allanem Katcherem na praktický a efektivní nástroj.

Při jednoduchém použití Life Orientations? výzkum ukáže (dotazník osobního stylu), jak každý člověk reaguje za normální situace, ale také při stresových situacích nebo konfliktech

LIFO Management Skills

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.