LEADERSHIP - ROZVOJ MANAŽERSKÉ VÝKONNOSTI

Základní info

Mezilidské vztahy ovlivňují výsledky v týmu, ovlivňují  výsledky práce ve firmách.

Potřebujete posunout vaše zaměstnance správným směrem, rozvíjet týmovou spolupráci a dosahovat synergii? Záleží vám na tom, aby lidé ve vaší firmě změnili své myšlení nebo chování? Chcete posílit jejich aktivitu, loajalitu, otevřenou sebereflexi k vlastnímu chování a přemýšlení o důsledcích svého jednání? Vnímáte potřebu funkčních a dobrých vztahů na pracovišti, ale nechcete opomíjet výkon a výsledky?

Pomůžeme vám zlepšit vztahy na pracovišti, porozumět tomu, jak a proč se lidé chovají a uvědomit si, jak můžeme užitečně fungovat s tím, co je nám vrozené a přirozené.

Nenabízíme žádné školení, ale zážitkovou zkušenost. Nenutíme lidi lézt po skalách nebo běhat v lese, učíme je vnímat chování své i druhých a vztahy v týmu, aktivně si uvědomovat svoji roli, vyhodnocovat důsledky různých stylů chování na týmovou synergii.  Nedáváme lidem konkrétní návody, ale necháme je zažít situace, které reálně zažívají nebo mohou zažívat. Důležité je, že se aktéři zážítkového workshopu pochopí, jaké dopady má chování lidí na motivaci, rozhodování, řešení problémů či konflikty. Jedním z nejoceňovanějších přínosů workshopu je získání otevřené zpětné vazby od týmových kolegů, kteří "nastaví zrcadlo" vašemu chování a působení v týmu.

Účastníci se vracejí zpět na pracoviště s větší citlivostí a vnímavostí ke vztahům a chování vůči druhým, schopností reflexe a sebereflexe, dovedou být otevřeni změnám myšlení a chování, jsou schopni korigovat své vztahy vůči kolegům a lépe s nimi komunikovat a spolupracovat.

Cílovou skupinou zážitkových workshopů jsou manažeři a majitelé firem, kteří potřebují, aby jejich lidé ve firmě synergicky fungovali, byli k firmě loajální a chodili rádi do práce;  specialisté ve svém oboru, kteří neumějí komunikovat s partnery a jednat s lidmi;  odborníci nově ve vedoucích pozicích a manažerských postech, kteří se potřebují naučit, jak posílit svou autoritu a zvládnout změny a problémy, které s novou pozicí přicházejí, pracovníci týmů, kde nefunguje spolupráce a další.

Více informací:

CZECH GRID GROUP

Alena Horáková, ředitelka AHA PR Agency, s.r.o.
tel. 241 442 070, 734 484 549,  aha@agentura-aha.cz

LEADERSHIP - ROZVOJ MANAŽERSKÉ VÝKONNOSTI

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a dvě ? Součet zapište číslicemi.