Kurz MAY DAY aneb, o hledání rezerv se Zubatou

Kurz na míru

Základní info

Inspirovala nás kniha Let do nebezpečí.  Na palubě letadla dojde k otravě zkaženým jídlem. Jeden pilot večeří dříve než cestující, druhý – naštěstí, až po cestujících. První pilot zkolaboval, druhý ví že zkolabuje za krátký čas také.

Vaším úkolem bude, společně zachránit sebe i ostatní cestující. Profesionální letecký simulátor Vás dostane velmi blízko reality. Vy si prožijete na vlastní kůži pocítíte ohrožení života. Dokážete najít letiště a přistát?? Ve filmu to zvládne šikovná letuška.

Aby jsme si jen nehráli, reflektovanou zpětnou vazbou odvodíme principy krizového managementu, úspěšné týmové práce, pojmenujeme, co vedlo k úspěchu a co vedlo k havárii.  Pod zátěží pracuje psychika jinak, jdou pryč „masky“, obnažuje se podstata.

Potom budeme popsané zákonitosti „roubovat“ na konkrétní situace, které ve firmě nebo v týmu řešíte nebo potřebujete řešit. Získáte tak novou perspektivu na důležitost činností, na lidi v týmu a jejich role.

My instruktoři jsme všichni aktivními piloty a jsme připraveni s Vámi sdílet, co jsme se na zemi i ve vzduchu naučili. Paní Gravitace je nekompromisní učitelka. Platbu za chyby vyžaduje okamžitě a od všech stejně. A taky má velmi spolehlivou, vždy připravenou kámošku, paní Zubatou.

Co si z kurzu odnesete?

  • prověříte si, jaká je Vaše schopnost analýzy krizové situace
  • poznáte reakce své a reakce ostatních na psychickou zátěž
  • posílíte schopnost odhalovat opravdu důležité
  • zlepšíte schopnost přiřazovat podle důležitosti dostupné zdroje
  • pochopíte, jak vzniká synergie a jak ji posilovat
  • odvodíte si jednoduchá a funkční komunikační pravidla
  • a pomocí výše zmíněného budeme řešit Vaše konkrétní případy a  situace

a na konci se všichni proletíte ve skutečném letadle J

Kurz MAY DAY aneb, o hledání rezerv se Zubatou

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a šest ? Součet zapište číslicemi.