KOMPLETNÍ NABÍDKA FIREMNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 2012

Kurz na míru

Základní info

ORANGE GROUP a.s. v šestém roce svého působení na trhu přichází pro první pololetí roku 2012 s nabídkou třístupňového systému vzdělávání bezpečnostních odborníků.

 1.      Dvoudenní kurz SECURITY MANAGEMENT STAGE 1 je určen především těm kolegům a kolegyním, kteří chtějí získat, anebo si obnovit či upevnit své základní znalosti v oblasti řízení bezpečnostních procesů.

2.      Dvoudenní kurz SECURITY MANAGEMENT STAGE 2 je zaprvé pokračováním a dalším rozšířením předchozího kurzu a dále je určen těm, kteří již mají kvalitní základy pro svoji odbornost a chtějí si své znalosti dále rozšířit

3.      Dvoudenní nadstavbové kurzy SECURITY MANAGEMENT STAGE 3 jsou určeny pro bezpečnostní specialisty nebo pro ty, kteří chtějí získat hlubší znalosti z určité oblasti bezpečnostní problematiky. Prozatím jsme připravili kurzy s problematikou fyzické ochrany, vyšetřování a ochrany informací, další kurzy budou postupně vznikat.

Všechny naše kurzy jsou interaktivní, realizované ve skupinách maximálně dvanácti posluchačů a vždy obsahují praktická cvičení, která umožní účastníkům ověřit si své schopnosti, dovednosti a znalosti.

Kurzy jsou realizovány pod záštitou české chapter ASIS, připraveny podle mezinárodně uznávané metodiky ASIS International a přizpůsobené místním zkušenostem a místní realitě.

Hlavním lektorem kurzů je PhDr. Michal Fábera, bezpečnostní praktik, konzultant a lektor s více než 21 lety zkušeností z trhu komerční bezpečnosti v České republice a dalších evropských zemích.

Kurzy jsou organizovány ve všestranně vybavené učebně ORANGE GROUP a.s. v Ocelářské ulici 10, Praha 9 (osmé patro). 

Cena jednoho kurzu pro jednoho posluchače je 11,400,- Kč bez DPH.

Sleva za účast dvou a více posluchačů z jedné organizace 10%.

Sleva pro členy ASIS International 25%.

 

Kromě těchto kurzů jsme připraveni na základě vašich požadavků připravit na míru šité vzdělávání v oblasti risk managementu pro vaši organizaci.

 

Těšíme se na Vaše přihlášky na e-mailových adresách:

michal.fabera@orangegroup.cz

veronika.faberova@orangegroup.cz

KOMPLETNÍ NABÍDKA FIREMNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 2012

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.