JAK PŮSOBIT NA DRUHÉ, ABYSTE DOSÁHLI ÚSPĚCHU

Kurz na míru

Základní info

Zaměření kurzu, komu je kurz určen
Určitě znáte tu situaci. Zítra máte šéfovi odevzdat souhrnnou zprávu a stále vám chybí vstupy od Franty ze sousedního oddělení. Bez jeho příspěvku se neobejdete, jenže on nemá čas.  A vy přitom nemáte žádné mocenské nástroje, jak to z něj „vyrazit“. Jediné, co v takové situaci pomůže je neformální vliv.

Kurz nedirektivního ovlivňování vznikl na základě „objednávky ze života“. Vedle psychologických poznatků a osobních zkušeností vychází i ze speciálně provedeného průzkumu mezi manažery.  

Hlavním cílem kurzu je pomoci účastníkům pochopit podstatu tvorby a využívání neformálních zdrojů vlivu a naučit se některým technikám podporujícím ovlivňování druhých.

Dílčí témata kurzu
Autorita, vliv a moc, „personal brand“, budování sítě vztahů a sítě vlivu, klíčové faktory rozhodování druhých, jak přesvědčit mozek a jak emoce, etické hranice manipulace.

Konkrétní užité techniky
Filmová ukázka přesvědčivého vystoupení a její rozbor, interaktivní výklad lektora, moderované skupinové diskuse, trénink s videozáznamem a následným společným rozborem, trénink v malých skupinách, sdílení osvědčených postupů.

Náš tip: Na základě kurzu napsal jeho autor a zároveň jednatel společnosti AKORD OT Vladimír Svatoš knihu Jak působit na druhé, aby vám šli na ruku vydanou v roce 2015 nakladatelstvím Grada. Více najdete zde.

JAK PŮSOBIT NA DRUHÉ, ABYSTE DOSÁHLI ÚSPĚCHU

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a pět ? Součet zapište číslicemi.