ISO 27005 Risk Manager

Kurz na míru
Ing. Jan Cuřín

Kurzem Vás provede Ing. Jan Cuřín

Poradce s mezinárodním přesahem v oblasti implementace a optimalizace systému řízení informační a ISMS. Lead auditor a trenér ISMS.

Základní info

Kurz propojuje 20% teorie s 80% praktických scénářů a příkladů v oblasti řízení rizik. Nepřekvapí vás tak žádné riziko. Případové studie obsahují řadu cvičení v různých rolích a nejčastějších situacích. Absolventi budou skvěle připraveni na zkoušku a získají mezinárodní certifikaci ISO 27005 Risk Manager.

Cílová skupina

ISO 27005 Vám pomůže procesně nastavit systém řízení rizik ve vztahu ke všem aktivům, která jsou relevantní pro informační bezpečnost dle mezinárodního standardu ISO/IEC 27005. Získáte znalosti potřebné pro implementaci bezpečnostních opatření, která pomáhají eliminovat jakékoliv riziko.

V rámci tohoto kurzu získáte tipy, resp. “best practice” pro řízení rizik s pomocí metodických pokynů, jako je např. M_o_R (Management of Risk). Seznámíte se i s řadou dalších využívaných osvědčených postupů.

Jako ISO 27005 Risk Manager se naučíte identifikovat, vyhodnotit, analyzovat a pracovat s různými riziky, kterým musí čelit vaše organizace. Kromě toho se naučíte proaktivně eliminovat rizika na základě příslušných opatření.

 

Komu je kurz určen

  • Risk Manažeři
  • ISMS Lead Auditoři
  • Členové týmu pro řízení rizik
  • Absolventi ISO 27000 Foundation
  • Pověřenci ochrany osobních údajů
  • Management na pozicích IT, Project, CIO a další...

 

 

ISO 27005 Risk Manager

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a pět ? Součet zapište číslicemi.