Individuální koučování obchodníků a manažerů

Kurz na míru

Základní info

Individuální koučování může zásadně ovlivnit zvýšení výkonnosti manažerů nebo obchodníků.


Při individuálním koučování se konzultanti Mercuri International zaměřují především na koučování

  • manažerů prodeje
  • manažerů pro klíčové zákazníky
  • obchodníků
  • vrcholových manažerů obchodních organizací

Koučování může být zaměřeno na rozvoj vybraných činností (např. schopnost vést poradu) nebo na podporu klíčového projektu (např. uvedení nového produktu na trh), na implementaci po absolvovaném tréninku nebo se může stát součástí systematického rozvoje manažera nebo obchodníka.


Koučování obvykle začíná analýzou typických způsobů jednání manažera Management ProfileTM nebo obchodníka Sales ProfileTM.

Z výstupů analýzy pak vychází forma, zaměření a rozsah dalších společných aktivit. Většinou jde o kombinaci osobní, telefonické nebo elektronické komunikace s koučovaným a pravidelná hodnotící setkání. U obchodních zástupců používají konzultanti i metodu koučování „on the job". Při koučování vycházíme z konceptu MI Coaching CompassTM.

 

Cílem individuálního koučování zaměřeného na rozvoj je kromě rozvoje definovaných oblastí i zvýšení motivace a kreativního myšlení koučovaného partnera.

 

Cílem výsledkově orientovaných koučovacích projektů je dosažení dohodnutých výsledků (např. splnění plánu prodeje v určitém období), zlepšení řady dovedností a zvýšení motivace.

 

Vaše vlastní koučovací dovednosti můžete rozvíjet v rámci Mercuri International Business SchoolTM nebo zvolit specifický program na míru.



Pro více informací o individuálním koučování nás kontaktujte na emailové adrese koucovani@mercuri.cz.  

 

Individuální koučování obchodníků a manažerů

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.