In&ouT

Kurz na míru

Základní info

Co je to IN&OUT? 

Společnost Outdoored, která se specializuje na manažerské vzdělávání formou  zážitkové pedagogiky a outdoor tréninku, Vám nabízí jedinečnou formu vzdělávání IN&OUT ve spolupráci s psycho-diagnostickou společností. Program In&ouT integruje intenzivní prožitek na základě aktivit v přírodě a následnou práci s tímto prožitkem tak, aby bylo dosaženo stanovených tréninkových cílů – rozvoje konkrétních profesních kompetencí, kterými mohou být podle Vašich jedinečných potřeb např. týmová práce, komunikace, vyjednávání, řešení konfliktů, leadership skills apod. Outdoorový program je navržen tak, aby byl v maximální možné míře zacílen právě na sledovanou kompetenci. Jeho forma může být rozmanitá – může se jednat např. o:

 Expedici (na kolech, na lyžích, pěšmo či po vodě)

• Překonávání lanových překážek a skalních terénů

Strategickou hru, atp.   

V indoorové části je kompetence dále cíleně rozvíjena formou reflexe zážitku, zpětné vazby a dalších podpůrných aktivit (např. nácviku dovedností s využitím videotréninku apod.).     

Kdy použít IN&OUT? 

IN & OUT je řešením právě pro Vás, pokud……nechcete VZDĚLÁVÁNÍ, ale efektivní ŘEŠENÍ Vaší potřeby …chcete, aby zážitek byl nástrojem v rozvoji zaměstnanců, nikoliv jeho cílem… chcete nabídnout zaměstnancům netradiční formu učení a motivovat je k dalšímu rozvoji… chcete kromě rozvoje profesních kompetencí posílit také soudržnost skupiny….chcete efektivní formu vzdělávání založenou na důkladné analýze rozvojových potřeb Vašich zaměstnanců.   

Jak IN&OUT děláme? 

IN & OUT může mít formu krátkodobé vzdělávací akce nebo dlouhodobého vzdělávacího projektu. V rámci něj pak mohou být kontinuálně posilovány různé kompetence nebo důkladně rozvíjena jedna konkrétní. Pro posílení transferu osvojených znalostí a dovedností do pracovní praxe účastníků nabízíme další „follow-up“ podpůrné aktivity jako např.: 

Rozvojová zpětná vazba s využitím koučovacího přístupu  - individuální konzultace je zaměřena na zpětnou vazbu ve vztahu k rozvojovým potřebám zaměstnance, pomoc při operacionalizaci jeho rozvojových cílů a formulaci akčního plánu

Koučování (jednotlivců i týmu)

• Skupinový supervizní workshop – sledované dovednosti jsou dále prohlubovány na základě práce s konkrétními příklady z praxe účastníků a řešením modelových situací  

Za základní předpoklad úspěchu vzdělávání považujeme správné stanovení jeho cíle. Velký důraz proto klademe na identifikaci Vašich potřeb, kdy jsou pro nás směrodatné jak Vaše očekávání a představy tak informace získané profesionálními nástroji. Pro analýzu rozvojových potřeb Vám nabízíme tyto specializované služby:

360°zpětná vazba

• Development Centrum

Profesní psychodiagnostika (např. Hoganovy testy)

• Týmová diagnostika (např. Sociomapování), atd.  

Po stanovení cílů vzdělávání vytvoříme design vzdělávacího programu, který je otevřen Vašim připomínkám a podnětům. Po další specifikaci designu a jeho schválení následuje příprava a realizace programu. Jeho úspěšnost je pak hodnocena z hlediska splnění Vašich očekávání a spokojenosti samotných účastníků jako i ve vztahu k objektivnímu posunu v kompetencích, na které se trénink zaměřoval.   

Kolik IN & OUT stojí?  

Ceny tréninků se orientačně pohybují v rozmezí 60-110 tisíc za jeden tréninkový den (bez DPH). Cena konkrétního tréninku se odvíjí od:

• náročnosti programu vhledem k cílové skupině, počtu účastníků, technickému zajištění atd. 

personálního zajištění

rozsahu tréninku - při komplexnějších rozvojových projektech poskytujeme slevu až 20%, atd.  

Přesnou cenovou kalkulaci Vám rádi vyhotovíme na základě konkretizace Vašich potřeb a očekávání. Navrhovaná cena vždy zahrnuje:

design a implementaci tréninkového programu

 čas a expertizu lektora/ů

školící materiály pro každého účastníka

materiálové zajištění  

Cena nezahrnuje náklady na cestu, pobyt a stravování pro účastníky a lektory.

In&ouT

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.