Evropská pravidla společenského chování a obchodní etiketa

Kurz na míru

Základní info

Zaměření programů
Rozvojové programy se zaměřením na evropská pravidla společenského chování a obchodní etiketu jsou specializované především na:

  • současná evropská pravidla společenského chování a etikety
  • společenskou úroveň obchodního jednání
  • společenská pravidla vztahů s klienty
  • komunikace na společenských akcích
  • specifika etikety v jiných zemích - jiný kraj, jiný mrav
     

Detaily jednotlivých programů
Jsme schopni naučit účastníky našich seminářů nejrůznějším společenským dovednostem včetně zajištění doplňujících služeb jako je absolvování vizážistického semináře, účast na tréninkových recepcích a rautech, prezentace a degustace špičkových sektů a odrůdových vín nebo návštěva Módního domu zahrnující osobní poradenství.

Za účasti týmu předních expertů připravíme komplexní kurzy pro Vaše manažery a vedoucí pracovníky, pro asistentky, pracovníky prvního kontaktu, prodejce, zaměstnance zákaznických center a podobně.



Výukové metody
Výklad a řešení situací je založeno na současném výkladu pravidel chování v EU. Podle potřeby jsou zmiňována další multikulturální specifika chování zejména v obchodní praxi.

Obsahem semináře je řada nejrůznějších testů a podstatná část programu se věnuje rozboru praktických situací, nácviku konkrétních dovedností, videotréninku …..


Organizace a skladba seminářů

Nabízený program lze podle požadavků zadavatele obměňovat zařazením dalších uváděných modulů, více se soustřeďovat na žádoucí témata a rozšiřovat o praktické nácviky chování.

Vhodná je skladba účastníků, kteří mají obdobné postavení či náplň činnosti v instituci nebo firmě (management, obchodníci, sekretářky, kontaktní pracovníci atp.), optimální počet účastníků kurzu je cca 10 – 12 osob.

Všichni účastníci obdrží základní studijní materiál korespondující s konkrétním obsahovým zaměřením kurzu (materiál může být předán v tištěné i elektronické podobě.

Detaily o programu viz. www.profitraining.cz

.

Evropská pravidla společenského chování a obchodní etiketa

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.