Ekonomika a management

Kurz na míru

Základní info

S jediným studijním oborem: Organizace a řízení malých a středních firem

U tohoto studijního programu předpokládáme zájem především u podnikatelů, kteří již něco dokázali a v zájmu rozvoje firmy se chtějí zdokonalit v jejím řízení. Zde chceme v prvopočátku otevřít pouze kombinovanou formu studia, nicméně se v případě zájmu nebráníme otevření prezenční formy.

V prezenční formě probíhá vyučování klasickou vysokoškolskou formou, tj. přednášky, semináře, cvičení, odborná praxe v rozsahu cca 22 až 26 hodin týdně v 10 až 15 týdenních semestrech, ukončených vždy zkouškovým obdobím.

Ve formě kombinované je ročně realizováno cca 10 soustředění. Na základě praktických zkušeností byla zvolena průběžná forma zkoušení, tzn. na základě předchozích konzultací má student možnost složit na každém soustředění zpravidla 1 zkoušku. Forma týdenních soustředění (většinou od pondělí do čtvrtka) vyhovuje především studentům ze vzdálenějších míst.

Všechny předměty jsou zakončeny některou z následujících forem: zkouška, zápočet, klasifikovaný zápočet (s maximálně 5 zkouškami za semestr).

Ekonomika a management

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.