Business English_firemní kurzy

Základní info

Pro koho je kurz určen:

Kurzy Business English jsou zaměřeny na obchod, ekonomiku a finance. Kurzy jsou koncipovány především pro obchodní ředitele a širší vedení obchodních společností.

Kurz může současně sloužit jako efektivní příprava na složení cambridgeských zkoušek z obchodní angličtiny BEC (Preliminary, Vantage i Higher).

Kurzy se vyučují v úrovních A2 (Pre-intermediate) až C2 (Proficiency).

 

Zaměření kurzu:

Posláním kurzů Business English je naučit studenty přirozeně používat formální angličtinu tak, aby se mohli pohybovat v obchodním světě s lehkostí a bez problémů.

 Business English řeší situace obchodního styku, kdy je důležité, aby byly respektovány určité formální stereotypy odlišné od běžné hovorové angličtiny. Mnohdy právě způsob vedení konverzace bývá tím jazýčkem na vahách, rozhodujícím o úspěchu jednání.

Podstatné tedy je, aby všechna jednání byla vedena tak, jak je v obchodním světě zvykem, protože tato skutečnost významně ovlivňuje výchozí pozici obchodního partnera a ve svém důsledku i výsledek celého jednání.

Pro prostředí obchodu je nutné umět nejen výborně komunikovat, tedy mluvit a rozumět, ale i psát a číst. Při výuce se tedy zaměřujeme na všechny tyto jazykové dovednosti.

Angličtinu procvičujeme v modelových situacích, abyste se neučili jen teorii, ale byli dobře vybaveni pro obchodní jednání s vašimi partnery.

Důraz klademe i na zlepšení výslovnosti a přesnosti ve vyjadřování, protože i to výrazně ovlivňuje dojem, jaký na partnery uděláme.

 

Učebnice:

Pro výuku obchondí angličtiny používáme nejčastěji výbornou britskou učebnici Intelligent Business. Podívejte se na video k učebnici a udělejte si konkrétnější představu, co se na našcih hodinách učí.

Business English_firemní kurzy

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a jedna ? Součet zapište číslicemi.