Business analýza v agilním prostředí

Kurz na míru

Základní info

Posledních několik let je charakteristických širokým rozšířením agilních metod v odvětví vývoje informačních systémů. To je možné považovat za reakci na tradiční a strukturované metody vývoje SW, které nedokáží naplnit potřeby dnešního, rychle se rozvíjejícího a měnícího business prostředí.

Zatímco původní agilní filosofie byla zaměřena na vývoj software, je nyní stále více zřejmé, že projekty musí zajistit, aby aplikace agilních principů přesahovala rámec software a zahrnovala celý business systém, pokud z toho má organizace mít prospěch.

Cílem tohoto kurzu je usnadnit business analytikům aplikovat agilní filozofii, principy a techniky při jejich zlepšování businessu, pomoci business analytikům pochopit, jak funguje Agile, a jaká je jejich role na projektech a také pomoci každému, kdo se zabývá vývojem software bez účasti business analytiků k pochopení významu a aplikace business analýzy.

V podtextu všech kapitol kurzu se nese myšlenka, jak mohou být business analytici prospěšní agilním vývojovým týmům.

Kurz je určen pro

  • lidi, kteří vykonávají roli business analytika a chtějí získat hlubší pochopení specifik jejich práce v agilním prostředí.
  • Je tedy vhodný pro business analytiky, business manažery a členy jejich týmů, manažery business změn i projektové manažery.

Business analýza v agilním prostředí

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a čtyři ? Součet zapište číslicemi.