Business Analysis – Requirements Engineering

Kurz na míru

Základní info

Kurz připravuje posluchače ke složení certifikační zkoušky úrovně Practitioner EXIN BCS Requirement Engineering, která je součástí kvalifikačního programu EXIN BCS Business Analysis.

Kurz rozvíjí znalosti posluchačů získané na kurzu základní úrovně Business Analysis Foundation, jehož absolvování je sice pro posluchače výhodou, ale nikoliv podmínkou.

Kurz se detailně věnuje znalostem, porozumění a uplatnění principů a postupů inženýrství požadavků v oblastech, jakou jsou struktura rámce inženýrství požadavků, problémy a odůvodnění v business kontextu, hierarchie požadavků, role a odpovědnosti klíčových zainteresovaných stran v rámci inženýrství požadavků, získávání požadavků, modelování požadavků, dokumentace požadavků, analýza požadavků, validace požadavků a správa požadavků.

Kurz a zkouška je relevantní pro

  • každého, kdo pracuje v doméně businessu nebo informačních systémů, a kdo vyžaduje pochopení povahy, definice a použití kvalitních požadavků.
  • Konkrétně se jedná o business analytiky, business manažery a členy jejich týmů, manažery business změn a projektové manažery.

Business Analysis – Requirements Engineering

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a osm ? Součet zapište číslicemi.