Autodiagnóza, Autoterapie - šetříme náklady

Kurz na míru

Základní info

Rozsah semináře: 1 den

Popis:
ISP ČR ve spolupráci s British Marketing Services, Czech Republic Group přichází s novou formou poradenství, která znamená významnou poradenskou pomoc podnikům s vynaložením minimálních nákladů. Ukazuje, jak vlastními silami provést prověrku všech činností společnosti a jak vlastními silami provést příslušná nápravná opatření.

Účelem prezentace je seznámit Vás s náplní In House semináře zaměřeného na vlastními silami provedenou prověrku všech činností společnosti (marketing, personalistika, výroba, řízení) a na práci s manuálem Autodiagnóza, obsahujícím na 400 otázek a odpovědí, které prověří rozsah a kvalitu Vašich činností. Autodiagnózou získáte nový nástroj řídící práce znamenající pro podnik významný ekonomický efekt.

Projekt Autoterapie je návod, jak vlastními silami provedete nápravná opatření (reorganizaci, restrukturalizaci) v oblasti marketingu a personalistiky, jak postupovat při vývoji, výrobě a uvedení nového (inovovaného) výrobku na trh a jak zpracovat strategii společnosti jako základní dokument firmy. Autoterapií, realizovanou formou In House semináře, získáte nový nástroj pro zlepšení všech podnikových aktivit.

Autodiagnóza, Autoterapie - šetříme náklady

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.