Asertivita a efektivní komunikace - Zvládněte i vyhrocené situace s klidem

Kurzem Vás provede Mgr. Irena Houdková PCC

Jsem obdivovatelka lidského mozku, certifikovaný kouč ICF /PCC/, lektorka soft skills. Pomáhám úspěšným ambiciózním lidem nastartovat i dotáhnout…

Základní info

Firemní workshopy na míru:
Obsah vytvářím na základě rozhovoru se zadavatelem a po vyhodnocení vstupního dotazníku od účastníků. Délka je závislá na zadání a potřebách klienta.

K dosažení trvalých pozitivních změn využívám kombinaci prvků klasického kurzu a ověřených koučovacích metod, abych účastníkům pomohla nalézt individuální řešení a stanovit konkrétní strategie, aplikovatelné přímo v jejich specifickém firemním prostředí. 

Účinky běžných kurzů většinou ztroskotají na bariérách v naší hlavě, stereotypním myšlení a standardizovaných reakcích, touze mozku nevybočovat ze starých dobře vyjetých kolejí a strachu ze změny. Aby byla zajištěna udržitelnost i kontinuální rozvoj získaných znalostí, doporučuji sérii minim. 3 setkání, s odstupem 3–4 týdnů v malé skupině do 10 osob.

Respektovaní/charismatičtí leadeři, fungující týmy, samostatní a zodpovědní zaměstnanci jsou stejně jako eliminace stresu a dobrá pracovní atmosféra nespornou konkurenční výhodou. 

Asertivita - vyhrocené situace s klidem.

Hovořit a reagovat tak, abychom později nelitovali toho, co jsme řekli či naopak neřekli, to je přání snad každého z nás. Pokud chcete umět zachovat klid ve vypjatých situacích a reagovat maximálně racionálně ale zároveň jasně, sebevědomě a srozumitelně komunikovat své názory a stanoviska, pak jste v tomto workshopu na správné adrese.


Obsah: co je asertivita a její předpoklady, tradiční i méně běžné asertivní techniky postavené na nových poznatcích neurovědy a jejich praktický nácvik, metody emoční regulace, jak rozpoznat manipulaci a nechytit se do její pasti, účinné podávání zpětné vazby a kritiky, využití pochvaly jako motivačního prostředku.

 

Přínos:

Naučíte se účinně pracovat s konfliktními kolegy a ustát každodenní tlak. Osvojíte si základní techniky asertivity a získáte nadhled i chladnou hlavu.

Poznáte zajímavé lidi na shodných pozicích z různých odvětví s podobnými „problémy“. Na neutrální půdě můžete otevřeně probrat vše, co Vám nedá spát a bere Vám čas i energii.

Asertivita a efektivní komunikace - Zvládněte i vyhrocené situace s klidem

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a devět ? Součet zapište číslicemi.