Open space technologie

Kurz na míru

Základní info

Cílem organizační změny je především zvýšení efektivity a produktivity práce. Často se ale stává, že změna implementovaná vedením společnosti není průběžně dostatečně komunikována a prodiskutována se zaměstnanci. Lidé postavení před hotovou věc jsou pak nespokojení a zavádění změn se brání. Produktivita práce se nezlepší, v některých případech může i klesat.

Naše Poradenství vycházející z metodiky Organizačního rozvoje a Participativního vedení poskytuje metodickou spolupráci při řízení procesu zavádění funkčních a organizačních změn tak aby zaváděná změna získala co nejširší podporu zaměstnanců. Tím se výrazně zvyšuje efektivita zaváděných změn. Kontinuální změna se pak může stát široce akceptovanou součástí firemní kultury, která směřuje k vysoce produktivní permanentně se učící a flexibilní organizaci.

Open space vytváří jednoduchý, ale velmi účinný rámec, v němž i velké skupiny, čítající desítky až stovky lidí, mohou řešit složité a kontroverzní otázky společné práce efektivně s rychlými a jednoznačnými výsledky. Je vhodný pro jakékoli typy organizací a nejrůznější kombinace účastníků. Podmínkou úspěchu je jasné zadání a jednoznační podpora vedení organizace.

 

V oboru řízení změn firmy Almakon s.r.o. dále nabízíme:

Open space technologie

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.