Koučinkový program - 12 setkání

Kurz na míru

Základní info

Koučinkový program  skládá se z 12-ti setkání, během kterých se zaměříme na nejdůležitější oblasti vašeho života (kariéru, vztahy, zdraví a finance). Tento balíček navíc zahrnuje test osobnostní typologie, vzdělávací materiály a audio nahrávky.

Koučink vám pomůže najít správná řešení na vaše problémy. 

Jako kouč budu váš parnter, který vám pomůže najíst správná řešení, která vás posunou rychleji k vašim snům a cílům. Budu vás podporovat v tom, abyste si našli vlastní způsob jak dosáhnout šťastného a napňujícího života. 

Úspěch není náhoda. 

Koučink je jedna z nejefektivnějších metod osobního a profesního rozvoje. Stejně tak jako špičkoví sportovci mají své kouče, tak i úspěšní lidé používají kouče, aby dosáhli vytoužených cílů. Koučování vám dává příležitost rozvinout své silné stránky a dosáhnout svých cílů snadněji a rychleji. Je to cesta sebepoznání a seberozvoje. 

Je koučink vhodný na váš problém? 

Skrze koučink můžete řešit jak pracovní tak osobní problémy a výzvy. 

Naše první setkání 

Je pro mě důležité, abyste se cítili bezpečně a mohli jsme si otevřeně popovídat o všech tématech, která vás trápí. Vytvořím vám příjemné prostředí ve které vše zůstane pouze mezi námi. Naše první setkání je zdarma, abychom určili zda koučink je to co potřebujete. 

Pokud se pro koučink rozhodnete, budeme mít 5 setkání. Každé z nich bude trvat 55 minut a bude probíhat buď přes skype, nebo po telefonu v době kterou si předem stanovíme. 

V případě, že byste nebyli s koučinkovým setkáním spokojeni, nebude vám účtováno. 

Pokud máte další otázky, neváhejte mě kontaktovat. 

Těším se na spolupráci a příležitost vám pomoci dosáhnout vašich snů a cílů,

Koučinkový program - 12 setkání

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.