Zážitkové kurzy angličtiny

Kurz na míru

Základní info

Podle vašich individuálních potřeb vám ušijeme kurz angličtiny “na míru”. Nabízíme skupinovou i individuální výuku klasické a obchodní angličtiny všech úrovní. V rámci obchodní angličtiny vás naučíme úspěšně komunikovat v situacích jako je telefonování, obchodní jednání, pracovní porada, prezentace, a pod. Na požádání vás provedeme úskalími efektivní e-mailové komunikace. Pro všechny typy kurzů používáme ty nejmodernější dostupné materiály z produkce Cambridge, Oxford, Longman, Macmillan a dalších “top” vydavatelství.



Máme zkušenosti s úzce specializovanými projekty, a tak vám po zmapování vašich jazykových potřeb připravíme audiovizuální pomůcky pro výuku a úspěšné zapamatování vaší odborné slovní zásoby, a to včetně studiových nahrávek s rodilými mluvčími.



Budete-li si to přát, program kurzu umíme podle vašich požadavků přizpůsobit tak, abyste mohli využít širokou škálu lázeňských procedur. Po skončení výuky vám zajistíme bazén, saunu či pobyt v solné jeskyni. Kromě toho můžeme nabídnout návštěvu westernového ranče s jízdou na koních či terénních čtyřkolkách, špičkové lanové centrum, teambuildingové aktivity, horskou turistiku s rodilými mluvčími a mnoho dalšího.

Zážitkové kurzy angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.