Worldwide School of English / Auckland - angličtina

Kurz na míru

Základní info

Nový Zéland je místo s překrásnou scenérií, příjemným podnebím a přátelskými lidmi. Tato země poskytuje neomezené možnosti sportovního vyžití jako je horolezectví, turistika, surfování, plavání a lyžování. Velikost území Nového Zélandu je srovnatelná s územím Velké Británie, ale žije zde pouze 3,5 milionů obyvatel.

UMÍSTĚNÍ: jazyková škola WORLDWIDE je umístěna přímo ve středu města Auckland a je snadno dostupná ze všech částí města.

VYBAVENÍ: 13 moderně vybavených tříd, studentům jsou volně k dispozici 2 počítačová centra s 12 PC v každém, e-mail a internet zdarma. Dále pak knihovna, kuchyňka s mikrovlnou troubou, káva a čaj zdarma, TV místnosti a herna se stolním tenisem. Pro odpolední samostudium jsou pro studenty připraveny audio a video kazety se spoustou testů zaměřených na gramatiku, slovní zásobu, výslovnost, poslech a psaní diktátů.

VOLNÝ ČAS: přímo ve škole najdete spoustu informací o možnostech jak strávit volný čas po skončení výuky. Víkendové aktivity se pohybují v ceně od 190 do 280 NZD - záleží na destinaci a typu programu. Podrobnosti vám budou k dispozici ve škole během celého pobytu.

SLOŽENÍ STUDENTŮ: Evropané 21 %, Asie 71 % (Korea, Japonsko, Čína, Thajsko, atd.), J.Amerika 20 %.

UBYTOVÁNÍ: sobota nebo neděle - sobota.
Hostitelská rodina - jednolůžkový pokoj, polopenze, přes víkend plná penze.
Worldwide House - studentská residence / 23 apartmánů, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, beze stravy. Studentům je k dispozici internet, telefon, automat na nápoje, kuchyňka, prádelna, společenská místnost.


TERMÍNY: celoroční nabídka. Nástupní termíny jsou každé pondělí - pokud není dáno jinak.

VĚK STUDENTŮ: od 18 let.

KURZY: délka hodiny = 60 minut.

General English Intensive - 25 hodin obecné angličtiny za týden, výuka 9:00 - 12:15 + Po-Čt 13:30 - 15:30, pro všechny stupně pokročilosti.

General English Standard - 15 hodin obecné angličtiny za týden, 9:00 -12:15, pro všechny stupně pokročilosti.

General English Intensive PLUS Job Experience - 25 hodin za týden + následné zařazení do firmy.

General English Intensive PLUS Farm Experience - 25 hodin za týden, minimálně 4 týdny + následné zařazení do programu s možností výběru umístění farmy a zaměření po celém Novém Zélandu.

General English Standard PLUS H.E.L.P. - 15 hodin za týden s ubytováním v rodině, kde po celou dobu pobytu pomáháte jako Au-Pair.

Worldwide School of English / Auckland - angličtina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.