Vietnamština

Kurz na míru

Základní info

Nabízíme Vám její výuku v pravidelných pololetních semestrech, kdy je nejčastěji 1x týdně 90 minut v malých kroužcích do maximálně 7 studentů - ale spíš méně. Je to optimální počet ke studiu jazyků, zvlášť takovýchto pro nás dost odlišných. Budete stále aktivně zapojeni do výuky a znalosti si hned budete ověřovat a upevňovat častými konverzačními i gramatickými cvičeními s lektory i spolužáky.

Přečtěte si podrobnější informace o SKUPINOVÝCH KURZECH a jejich ROZVRH KURZŮ na daný semestr. Jako pokročilí se můžete případně do probíhajících kurzů na odpovídající úrovni kdykoliv přidat.

Samozřejmě můžete studovat i formou INDIVIDUÁLNÍ VÝUKY - pokud ji preferujete a nebo pokud nemůžete z jakýchkoliv důvodů docházet do pravidelných kurzů. Přečtěte si více o tom, jak jeINDIVIDUÁLNÍ VÝUKA organizována.

Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít studovat kdykoliv podle Vašich možností.

Lektorka

Česká lektorka vietnamistka od začátečníků po konverzační úroveň, absolventka FF UK v Praze a stáží ve Vietnamu, a rodilá mluvčí vyučující také na UK. Výuka jazyků je jejich hlavní náplní a baví je - všichni studenti jsou s nimi spokojeni a v drtivé většině pokračují dalšími semestry.

Učebnice

Praktická vietnamština 
Vietnamese for foreingners a Contemporary vietnamese a doplňkové materiály lektorek pro snazší zvládnutí fonetiky, gramatiky i běžné konverzace.

Firemní výuka vietmanštiny

Vietnam patří k velmi rychle se rozvíjejícím ekonomikám světa a nabízí mnoho příležitostí k obchodu a spolupráci. Velmi široké možnosti nabízí také spolupráce s velkou vietnamskou komunitou zde v České republice. Jestliže Vaše firma spolupracuje nebo obchoduje s vietnamskými společnostmi, bude znalost vietnamštiny při pracovních i neformálních jednáních velkou výhodou.

Výuka na pracovišti závisí na konkrétní dohodě s Vámi, v tom případě vám odpadne čas na dopravu do učeben jazykové školy. V našich učebnách Vám nabízíme zase klid a soustředění pouze na výuku. Intenzitu výuky si určujete sami a zajistíme Vám ji od začátečníků po konverzaci s rodilou mluvčí.Podrobně o firemních kurzech

Pro podnikatele, firmy a jejich zaměstnance nabízíme kromě jazykových kurzů i seznámení se s podnikatelským prostředním, historií, kulturou, zvyky, reáliemi a politickou situací ve Vietnamu pro správnou orientaci a dobrou znalost prostředí při podnikání.

Pokud má Vaše firma sídlo mimo Prahu nabízíme Vám výuku online - na dálku. Výuka probíhá stejně jako v jazykové škole přímou komunikací s lektory - jen je prostřednictvím počítače. Přečtěte si podrobnosti o ONLINE VÝUCE

Online výuka vietnamštiny

Jestliže nemáte možnost navštěvovat jazykové kurzy v Praze, zvolte studium vietnamštiny online. Internetový online kurz vietnamštiny můžete zahájit nejen kdykoliv, ale dokonce odkudkoliv z naší republiky i ze zahraničí. Tato forma výuky je podmíněna pouze funkčním počítačem s volně dostupnými programy, mikrofonem, reproduktory a trvalým připojením k internetu. Zapojit si můžete i webovou kameru, abyste lépe poznali svého vyučujícího a pomůže Vám při především při fonetice. Přečtěte si více o tom, jak probíhá ONLINE VÝUKA.

Vietnam a vietnamština

Vietnam - země mnoha neobyčejných přírodních krás, lákající na exotickou přírodu - odkud se všichni vracejí také nadšeni přátelským přijetím a jednáním lidí. Pro ty z Vás, kteří mají hlubší zájem o tuto zemi, její jazyk a nebo chtějí navazovat obchodní spolupráci s rychle se rozvíjející vietnamskou ekonomikou a chtějí se domluvit, nabízíme výuku vietnamštiny pro začátečníky i pokročilé studenty. Stejně využijete vietnamštinu, pokud máte kamarády nebo přátele z vietnamské komunity zde v ČR.

O vietnamštině

Ukázka textu

Trong đầm gì đẹp bằng sen
Lá xanh, bông trắng lại xen nhụy vàng
Nhụy vàng bông trắng lá xanh
Gần bùn mà chẳng hôi tanh mùi bùn

Vietnamsky se domluvíte:

Ve Vietnamu a vietnamských komunitách v Číně, USA, u nás České republice i jiných státech.

Vietnamština

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.