TWIN Training & Travel / Eastbourne & Salisbury & Londýn - angličtina

Kurz na míru

Základní info

UMÍSTĚNÍ: za 10 let své existence se TWIN vypracoval mezi přední školy zaměřené na výuku anglického jazyka. Své výukové programy vedené kvalifikovanými lektory nabízí v Eastbourne, Salisbury a v Londýně.

EASTBOURNE - leží na jižním pobřeží Anglie, jen 1,5 hodiny od Londýna. Malá, přátelská škola nabízí individuální péči každému studentovi. Centrum města a nádraží je nedaleko. K dispozici je 10 učeben pro max. 150 studentů, společenská místnost s pianem a TV, multi media centrum, knihovna, kavárna, obchod s knihami a školní zahrada k odpolednímu odpočinku, zdarma využití internetu a e-mailu.

SALISBURY - je historické město, kterým protéká řeka Avon. Je blízko mnoha zajímavým místům jako např. Stonehenge. Leží jen 1,5 hodiny od Londýna. Škola je umístěna v centru města a svým studentům nabízí výuku v přátelské atmosféře, 7 učeben, společenskou místnost k relaxaci s TV a satelitem, samostudovnu, poslechové centrum a knihovnu.

LONDÝN - nově zrekonstruovaná budova školy je umístěna v části Londýna - Lewisham/Zone 2, jen 10 minut od London Bridge. Studentům nabízíí k využití 5 učeben, studentskou kavárnu a zdarma možnost využití e-mailu a internetu.

VOLNÝ ČAS: všechna centra nabízí širokou škálu odpoledních programů a víkendových výletů. Programy a poplatky jsou zveřejněny každý týden ve škole. Využijte těchto možností a poznejte z Anglie co nejvíce.

UBYTOVÁNÍ: neděle - neděle.
Hostitelská rodina - polopenze, jednolůžkový, dvoulůžkový pokoj.
TERMÍNY: celoroční nabídka. Nástupní termíny jsou každé pondělí - pokud není uvedeno jinak. Ceny programů jsou platné od ledna do srpna 2004. Od září budou připraveny nové ceny.

VĚK STUDENTŮ: od 16 let.

KURZY: délka lekce = 45 minut.

Standard English - 15 lekcí obecné angličtiny za týden, pro všechny stupně pokročilosti, cca 8-15 studentů ve skupině.

General English - 19 lekcí obecné angličtiny za týden, pro všechny stupně pokročilosti, cca 8-15 studentů ve skupině.

Intensive English - 23 lekcí obecné angličtiny za týden, pro všechny stupně pokročilosti, cca 8-15 studentů ve skupině.

Examination Course - přípravné kurzy na zkoušky FCE, CAE a CPE. Speciální nástupní termíny a podmínky připravíme na vyžádání.

Work Experience Programmes - pracovní programy s povolením: Anglo Hotel Training, Anglo Chefs, Professional English Programme, termíny a podmínky zašleme na vyžádání.

TWIN Training & Travel / Eastbourne & Salisbury & Londýn - angličtina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.