Standardní kurs

Kurz na míru

Základní info

Časová dotace kurzu je 17,5 hod týdně. Výuka je rozdělena do dvou částí, každá je vedena jiným učitelem. První hodina od 9.00 do 10.50 je zaměřena na práci se studentskými a pracovními učebnicemi, vybranými podle úrovně kurzu. Ve druhé části hodiny od 11.15 do 13.00 se pracuje s různými materiály zaměřenými na komunikaci. Výuka je tedy vyvážená a poskytuje ucelený program se zaměřením na gramatiku, výslovnost, mluvení a poslech.

Název školy: Anglian School of English

Místo: Cliftonville

Charakter školy:
Cliftonville je malé pobřežní městečko ležící ve východní části Kentu, velmi blízko přístavu Margate a pouhých 30 km od Doveru. Kent je velmi atraktivní historický kraj, proslulý jako nejteplejší a nejsušší místo Anglie. Tuto školu doporučujeme zejména studentům, kteří si chtějí odpočinout od rušného velkoměsta a oddychnout si u moře. Okolí nabízí obrovské množství míst, plných historie a mnoho útulných anglických hospůdek. Studenti tak mohou ve svém volném čase navštívit Canterbury se světoznámou katedrálou, úzkými uličkami, nákupním centrem a Marlowovým divadlem. Za vidění stojí i nedaleké městečko Margate, které skýtá nepřeberné množství sportovního vyžití. Důležitým turistickým městečkem je Thanet, které je jak sportovním, tak kulturním centrem. Nabízí divadla, kina a diskotéky. K dispozici je také bazén nebo sportovní hala. A samozřejmě nejlákavějším cílem studentů je Londýn, který je vzdálen pouze 1hod a 40 min vlakem.

Délka kurzu: nejméně 2 týdny

* rozřazovací test na začátku kurzu
* nástup do kurzu je kterékoliv pondělí
* je možné studovat libovolně dlouhou dobu
* při dlouhodobých pobytech je možnost zakončit kurs jednou ze světově uznávaných zkoušek vaší úrovně: CAE, FCE, PET, KET, IELTS, TOEFL, TOEIC
* ve výuce je využívána celá řada zajímavých moderních učebnic, kazet, videa a dalších materiálů, které přispívají k rychlejší a snadnější výuce.

Průměrný počet studentů v kurzu: průměrný počet je však mezi 6 - 8 studenty, maximálně 12

Ubytování:
Je zajištěno u pečlivě vybrané hostitelské rodiny. Každá rodina poskytuje svým studentům snídaně a večeře. Na požádání lze zařídit ubytování i v hotelu.

Společenský program:
* výlety do Londýna, Cambridge, Doveru, zámku v Leeds a dalších známých měst
* večery s příležitostí poznat mezinárodní kuchyně
* kina a divadla
* kvízové večery
* projížďky na kolech a procházky po kraji
* společné večery v útulných anglických hospůdkách
* diskotéky
* sportovní aktivity
* večery s country hudbou

Standardní kurs

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.