Španělština

Kurz na míru

Základní info

Vyučujeme jak obecný tak i odborný jazyk. Kurzy jsou "ušité na míru", navazujeme na aktuální znalosti studentů, výuka je přizpůsobena potřebám studentů v různých oblastech jejich pracovní či podnikatelské činnosti. Velkou péči věnujeme též tomu, aby zvládli běžné situace, které mohou nastat při kontaktu s cizinci u nás i v zahraničí.

Místo výuky
Výuka probíhá u zákazníka nebo je možná v našich učebnách na Praze 4.

Doba výuky
Vyučujeme celý den, tzn.ráno, přes den i večer. Učíme po celý rok. Vyučujeme ve všední dny i o víkendech.

Forma výuky
Nabízíme skupinovou výuku - s "běžným" typem metodiky /gramatika, konverzace, slovní zásoba/, či task-based approach /upřednostnění komunikace před gramatikou/ a individuální výuku /ONE-TO-ONE/, kde se lektor intenzivně věnuje studentovi s přihlédnutím k jeho specifickým potřebám.

Lektoři
Ve výuce jazyků máme velké zkušenosti a kvalitní lektoři jsou pro nás samozřejmostí. Disponujeme českými i rodilými lektory. Na přání zákazníka lektora vyměníme.

Učebnice
Vyučujeme podle zahraničních i českých učebnic. Respektujeme učebnice, které zákazník již má a podle kterých chce pokračovat.

Hodnocení studentů
Provádíme rozřazovací testy, hodnocení jazykové úrovně studentů a zařazování do skupin. Průběžně hodnotíme práci studentů a lektoři vedou přehled o docházce. Na požádání zpracováváme zprávy pro vedení podniku a provádíme výstupní testování znalostí.

Osvědčení
Na požádání vystavujeme osvědčení o absolvování kurzu a dosažené úrovni.

Na požádání poskytujeme demohodinu./ukázková hodina/.

Španělština

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.