Soukromá výuka

Kurz na míru

Základní info

Hledáte-li jazykový kurz, jenž by plně odpovídal vašim konkrétním profesním a osobním potřebám, včetně časového rozvrhu, doporučujeme vám zvolit si náš program privátní výuky šité na míru.

Soustavná jazyková praxe, maximální jazyková koncentrace díky intenzivní spolupráci s vaším osobním učitelem a především, procvičení vaší komunikativní zručnosti, vám zaručuje studijní pokrok a úspěch v co nejkratším čase.

Díky našemu vyzkoušenému jednotnému systému "LinguaKit" jsme schopni uskutečnit vaši privátní výuku shodně s vašimi časovými a jazykovými potřebami.

Jazykový kurz je možno zahájit kterýkoliv den v roce; doporučujeme vám začínat v pondělí. Můžete si zvolit intenzitu od tří do osmi lekcí denně.
Privátní výuku si mohou zvolit také dva studenti stejné znalostní pokročilosti (two-to-one). Informujte se blíže o naší nabídce.

Budete-li si přát, může být do vaší privátní výuky zahrnut oběd s vaším učitelem. Takto můžete pokračovat v prohlubování vašich jazykových znalostí i během obědové přestávky.

Disponujete-li již dostatečnými znalostmi italského jazyka, můžete pokračovat studiem slovní zásoby orientované na určité profesní zaměření; např. všeobecná obchodní italština, bankovnictví, obchodnictví, import/export, práva, pojišťovnictví, marketing, lékařství, aj.

Soukromá výuka

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.