Příprava k mezinárodním zkouškám

Kurz na míru

Základní info

Kurzy jsou určeny pro studenty na všech úrovních angličtiny, kteří se chystají ke složení některých z  mezinárodních cambridgeských jazykových zkoušek. Tyto kurzy Vám poskytnou maximální přípravu pro úspěšné složení zkoušky.

·Cvičení stylově podobná testování u zkoušky

·Zaměření na slovní zásobu a gramatiku

·Rozvoj dovedností, které jsou důležité pro úspěšné kandidáty

KET (Key English Test)
Zkouška určena začátečníkům, jejichž cílem je získat základní dovednost anglického jazyka.

PET (Preliminary English Test)

Testuje komunikativní schopnosti každé ze čtyř základních jazykových dovedností, zhruba na úrovni dvou třetin znalostí nutných pro zkoušku FCE.

FCE (First Certificate in English)
Zkouška na vyšší středně pokročilé úrovni, všeobecně uznávána v oblasti obchodu a průmyslu.

CAE (Certificate in Advanced English)
Představuje vysokou jazykovou kvalifikaci pro ty, kteří používají angličtinu v rozsáhlé míře v zaměstnání. Splňuje vstupní požadavek na znalost angličtiny většiny univerzit v UK.

CPE (Certificate of Proficiency in English)
Nejvyšší a nejdéle používaná jazyková kvalifikace. Splňuje vstupní požadavek na jazykovou úroveň na univerzitách v UK a velkém počtu univerzit v jiných anglicky mluvících zemích. Je uznávaná mnoha obchodními a akademickými institucemi v zahraničí.

BEC (Business English Certificate)
Testování úrovně angličtiny, která se používá v oblasti obchodu, služeb a administrativy.
 

TOEFL

Kurzy jsou určeny pro všechny, kteří se chystají ke složení GMAT či TOEFL mezinárodních zkoušek, neboť Vám poskytnou maximální přípravu pro úspěšné složení zkoušky.

NNácvik a osvojení testovacích technik pro jednotlivé části testu v časovém lililimitu tak, jak jsou požadovány v testech

GMAT (Graduate Management Admission Test)
Je obvykle vyžadován pro přijetí do programu MBA. Měří verbální, matematické a analytické schopnosti uchazeče (je třeba ovládat matematiku na úrovni učiva střední školy a základy logického myšlení), skládá se již pouze na počítači. Zkouška nepředpokládá hlubší znalosti ekonomie.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)
Je vyžadován od studentů, jejichž rodným jazykem není angličtina a kteří chtějí studovat na některé z amerických univerzit. Měří úroveň znalosti anglického jazyka - test se skládá ze 4 částí - poslech, gramatika, porozumění čtenému textu a esej.

Příprava k mezinárodním zkouškám

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.