Podniková výuka anglického jazyka

Kurz na míru

Základní info

INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ
Při individuální výuce se učitel(ka) věnuje přímo Vašemu zaměstnanci. Zjišťuje jeho slabé a silné stránky a podle nich optimalizuje výuku, která může být zaměřena na konverzaci, gramatiku nebo poslechové či čtené schopnosti.
Samozřejmostí služby je pravidelné vyhodnocování výuky s doporučenými řešeními nedostatků znalostí zaměstnance. Další samozřejmostí jsou různé specializace výuky: angličtina pro právníky, doktory, manažery, reprezentanty a různé další specialisty.
Učitel(ka) dochází k zaměstnanci do firmy nebo domů ve vzájemně vhodnou dobu. Výuka probíhá jednou až třikrát týdně po 90ti minutách (2 vyučovací hodiny).

SKUPINOVÁ VÝUKA VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ
Výhodou skupinové výuky je vyšší počet Vašich vzdělávajících se zaměstnanců . Díky kvalitám učitelů a studijních materiálů je možné naráz vyučovat 2 až 12 zaměstnanců. Učitel dochází přímo k Vám do firmy jednou až třikrát týdně na 90 minut (2 výukové hodiny). Pro Váš přehled vede zároveň docházkový list. Protože jsou zaměstnanci pravidelně testováni, dostanete každé
pololetí vzdělávací analýzu s doporučenými řešeními. Nabízíme jak výuku obecné angličtiny, tak také právnickou, lékařskou, obchodní, manažerskou či jinak specializovanou výuky anglického jazyka.

Podniková výuka anglického jazyka

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.