Odborná angličtina

Kurz na míru

Základní info

KRÁTKODOBÉ KURZY
AHA má zkušenosti v poskytování krátkých modulárních vzdělávacích programů se specializací na odbornou angličtinu pro marketing, účetnictví, právo, finance a bankovnictví.

Pro vrcholový management Komerční banky jsme schopni zajistit kompletní programy v Londýně, Paříži či Praze ve spolupráci s lektory agentury Communicaid.

* Commercial Correspondence
* Financial English
* Meetings
* Presentations
* Negotiations
* Marketing
* Advertising
* Banking...

PRAGUE COLLEGE - VYŠŠÍ ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ V OBLASTI BUSINESS A IT V ANGLIČTINĚ
Naše strategické partnerství s Prague College umožní studentům AHA okamžitý přístup k pestré škále kvalifikačních kurzů vedených v angličtině. Nejedná se o klasické jazykové kurzy. Přesto poskytují prostředí k prohloubení znalostí určitých pracovních dovedností a současně s tím dosažení plynulého vyjadřování v angličtině.

Programy Prague College umožní dosáhnout kvalifikace uznávané britskými vzdělávacími institucemi i českým Ministerstvem školství. Tyto programy jsou navrženy především pro česky mluvící studenty, aby se výhodně uplatnili v mezinárodním pracovním prostředí.

Zaměstnanci Komerční banky se těchto kurzů mohou účastnit třemi různými způsoby:
* běžným zápisem do kurzů Prague College
* firemními kurzy na základě plnění modulů nebo splnění odborného programu Prague College
* speciálně připravené programy "Angličtina pro---" vedené AHA s podporou Prague College k zajištění obsahového naplnění kurzu, jehož cílem je zlepšit plynulost v rámci rozvoje pracovních dovedností
* Naše exkluzivní smlouva dovoluje Prague College, aby se plně soustředila na třídy s veřejným zápisem, zatímco AHA bude vytvářet firemní vzdělávací programy. Prague College bude představena veřejnosti v květnu a své první programy otevře v říjnu 2004.

Odborná angličtina

Termíny kurzu

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.