Obchodní angličtina - specializovaná i MODULOVÁ VÝUKA

Kurz na míru

Základní info

Kurzy angličtiny jsou určeny pro náročnou firemní klientelu.

Obsah kurzu se volí na základě analýzy potřeb a jazykového auditu, jímž se určí výchozí úroveň. Následný syllabus je pak vybrán s ohledem na časové možnosti posluchačů a stanoveného cíle. Cíl lze definovat dle Společného evropského referenčního rámce.

  • Každý studijní program je monitorován v jeho průběhu hlavním metodikem a jazykové kompetence jsou adekvatně testovány.
  • V případě zájmu  jsou posluchači vedeni ke složení mezinárodních certifikátů např. EBC (English for Business Communication), SEBT (Spolen English Test for Business, EOS (Business for Office Skills) - pořádáme coby akreditované centrum britské instituce City&Guilds, anebo ke zkouškám Cambridge ESOL (řady BEC) či ILEC

Dále nabízíme kurzy:

  • Specializované angličtiny: ESP - jednodenní kurzy ODBORNÉHO JAZYKA reflektují potřeby dnešní doby, kdy je pro úspěch jednotlivce i společnosti nutno zvládat nejenom společenskou a firemní komunikaci, ale i porozumět např. právnickým textům, ač nejste právník/právnička, či reagovat písemně tak, abyste dosáhli cíle adekvátními jazykovými prostředky: Social Communication and Networking Skills'Analytical & Persuasive Writing' ;Communication Skills for HR Officers; English for Contracts; Legal English for Non-lawyers; Banking Englishvhodné zejména pro vytížené pracovníky, kteří  dosahují úrovně cca B2 v obecné angličtině, ale potřebují si zdokonalit a obohatit svůj odborný projev a mohou si rezervovat JEDEN den na angličtinu.
    • každý modul obsahuje stěžejní, pečlivě vybraná témata, avšak na základě analýzy potřeb s každým jednotlivým posluchačem budou upravena tak, aby výtěžnost byla maximální
    • výukové materiály jsou obsaženy v ceně kurzu, 

Obchodní angličtina - specializovaná i MODULOVÁ VÝUKA

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.