"Letních intenzivní kurzů angličtiny s pedagogy z Kanady", 16-ročník

Kurz na míru

Základní info

"Letních intenzivní kurzů angličtiny s pedagogy z Kanady",  16-ročník.



Týdenní pobytové konverzační kurzy probíhají pod vedením šesti kanadských lektorů, pedagogů z Kanady. Šest studijních skupin je vytvořeno podle pokročilosti účastníků na základě vstupních pohovorů.

Dopolední výuka: 9-12, 3 vyučovací hodiny, v 6 skupinách, s rotací učitelů po každé hodině.
Odpolední program: 14-16, 4-5 aktivit nebo přednášek na výběr: Konverzace 1+2(různé úrovně), gramatika, konverzace s aktivitou, sport, vycházky. Všechny aktivity probíhají jako konverzační za účasti kanadských lektorů.
Večerní výuka: 19-21, 3 studijní skupiny, konverzace, diskuze, social games.
Neformální konverzace s lektory po 21 hod.

"Letní intenzivní kurzy angličtiny s pedagogy z Kanady" jsou unikátní v České Republice. V každém z šesti týdenních turnusů učí šest lektorů, po 14 dnech se vymění, celkem zveme každé léto 18 kvalifikovaných kanadských pedagogů. Letní kurzy AJ získaly dobré jméno a oblibu díky kvalitě a efektivnosti výukových programů. Kursy se konají ve Valticích, v překrásném prostředí Lednicko-valtického areálu na jižní Moravě, v prostorách zámeckého hotelu Hubertus.

Významnými účastníky jsou české i zahraniční firmy, např.:
Česká Pojišťovna, Tesco Stores, Barum-Continental, Motorola, Nokia, Nestlé, Douwe Egberts, Komerční banka, ČSOB, Česká Spořitelna, Eurotel, Adast, Elektromont, E-ON, ČEZ, BMG Music, Svaz obchodu ČR, Vinné sklepy Valtice, Gumotex Břeclav, Moravia Press, Jaderná elektrárna Dukovany, Vinium Velké Pavlovice, ŽS Brno, Kraft Jacobs Suchard, Lachema Brno, Ogilvy & Mather, Henkel, Rieter, Skanska, Budwaiser,Walmark, Zelmer a další.

"Letních intenzivní kurzů angličtiny s pedagogy z Kanady", 16-ročník

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.