Kurzy specializované angličtiny

Kurz na míru

Základní info

Tyto kurzy nabízíme především pro studenty, kteří si již základní jazykové znalosti a dovednosti osvojili, neboť specializace na určitou oblast užití jazyka je možná pouze tehdy, pokud jsou zvládnuty jeho základní funkce.

Specializaci nabízíme především v oblasti standardní obchodní angličtiny: Business English. Tento typ kurzu připravuje studenty na praktický obchodní styk probíhající v angličtině a to jak v ústní, tak v písemné formě. K tomuto kurzu používáme především řadu materiálů pro výuku business English z nakladatelství Cambridge University a z nakladatelství LTP Business. Doba trvání a přesná struktura kurzu není pevně stanovena a obě tyto složky by byly určeny na základě domluvy se zákazníkem.

Pokročilejším studentům nabízíme specializaci v oblasti bankovnictví a financí. Pro tento kurz jsou užívány materiály Headway zaměřené na bankovnictví a řada doplňkových ESP materiálů.

Po domluvě nabízíme různé formy specializace, které nepatří mezi standardní nabídku. Omezením jsou zde dostupné učební materiály a nesporná náročnost určitých jazykových oblastí - např. čistě technická či vědecká angličtina.

Kurzy specializované angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.